22 Ocak 2014 Çarşamba

Karl Lagerfeld CHANEL Haute Couture 2014 S/S PFW

     
           
          Coco olarak anılan Gabrielle Chanel tarafından 1910' lu yıllarda Fransa' da kurulan Chanel markası başarılı tasarımcı Karl Lagerfeld' ın ellerinde serüvenini sürdürmekte. Paris Haute Couture Moda Haftası kapsamında Chanel İlkbahar/Yaz kreasyonu Grand Palais' te muhteşem bir defileyle sunuldu. Yapılan şovda vaftiz günü teması işlendi.
           




Alman modacı Karl Lagerfeld' in Chanel için hazırladığı tasarımlarda beyaz siyah ve gümüş ve soft pembeler hakimdi. Şık tasarımların aksine ayakkabıda spor bir şıklık yakalanmış. Tabuları yıkarak oldukça başarılı ve iddialı bir look oluşturulmuş.


      


     Detaylarıyla beraber daha yakından incelemek gerekirse; Koleksiyonda iki parçalı ve sade tasarımlara yer verilirken kullanılan kumaş ve işlemeler dikkat çekti. Kristalize görünümlerle transparan kumaşların birleştiği tasarımların yanı sıra, 3D çiçek süslemeler, tüy ve işleme detaylarını oldukça sık görüyoruz. 







 Karl Lagerfeld defilenin sonunda beş yaşındaki torunu Hudson Kroening ve İngiliz ünlü model Cara Delevigne ile birlikte podyuma çıktı.
             







 Karl Lagerfeld' in imza attığı muhteşem Chanel 2014 ilkbahar yaz couture defilesini tam versiyonuyla izlemeye davet ediyorum sizleri...



         Detaylarıyla tasarımları aşağıdaki videoda inceleyebilirsiniz.



Şimdi de Karl Lagerfeld' ın kendi yorumlarıyla Chanel 2014 ilkbahar yaz kreasyonunu değerlendirmesini izlemenizi tavsiye ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder