31 Ocak 2014 Cuma

ERKEKLERE ALINACAK 'SEVGİLİLER GÜNÜ' HEDİYE ÖNERİLERİ

     
           Sevgililer günü yaklaşırken sizde sevdiğinize alabileceğiniz en uygun hediyeyi mi arıyorsunuz?

           Erkeklere hediye almak ve bulmak oldukça zordur. Sevgililer gününün yaklaşmasıyla bir çok marka ve alışveriş siteleri kampanya ve indirimleriyle size ve sevdiğinize olanak sağlıyor. Sevdiğinize alabileceğiniz hediyeler için önerileri sizin için sıraladım.

           Öncelikle erkeklere alınacak hediye sıralamama onların zevkle kullandığı ve en çok tercih edilen parfümlerle başlayacağım. Neden bir parfüm alarak onu şımart muyorsunuz? Efsaneleşmiş ve en beğenilen parfümlerden sizlere bir kaç ürün paylaşmak istiyorum.

Paco Rabanne 1 Million

1 Million - Paco Rabanne

Greyfurt, Nane, Kan Portakalı, Absolut gülü, Tarçın  Deri, Beyaz Odun, Amber, Patchouli

Resmi Tanıtım Yazısı: Çok orijinal ve kuvvetli bir iz bırakan ve birçok kokunun birleştiği Paco Rabanne 1 Million parfümün üst notasındaki greyfurt, nane ve kan portakalının tazeliği sizi büyülenmeye davet ediyor. Orta notanın nadir yoğunluğu absolut gülü, tarçın ve baharatlı notalarla karşımıza çıkıyor. Dip notasını ise deri, beyaz odun, amber ve patchouli oluşturmaktadır. 




Le Male - Jean Paul Gaultier
Le Male- Jean Paul Gaultier


Nane, Lavanta, Bergamot ,Yasemin, Portakal Çiçeği, Kimyon, Vanilya, Sedir Ağacı, Sandal Ağacı, Tonka Çekirdeği 

Resmi Tanıtım Yazısı: Eşsiz ve erkeksi wax dokusu ve sembolik denizci şeritleri ile fujer notası yeniden yorumlanır: nane notası ile başlar, amber izleri ve vanilya dokunuşu ile tamamlanır. Kullanıldığı anda, bu moda aksesuarı baştan çıkarıcılığın gizli bir silahı haline dönüşüyor. Le Male gücün ve duygusallığın dengesi. Yumuşak kalpli, asi bir erkeğin hem ferahlatıcı hem çekici parfümü. Jean Paul Gaultier'in en sevdiği desen olan denizci deseni figürü ile modanın bir yansıması. Her duruma uyum sağlayabilen lavanta, nane ve vanilyanın muhteşem birleşimi. 




Armani Code

Armani Code - Giorgio Armani

Bergamot, Limon, Zeytin Çiçeği ,Guaiac Ağacı, Tonka Çekirdeği 
Resmi Tanıtım Yazısı: Armani Code, turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor. Parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış.
Not: Parfüm ilk piyasaya çıktığında ismi Black Code idi. Daha sonra Black kelimesi çıkarılarak sadece Code olarak satılmaya başlandı. 







           Günün her anında baktıkça sizi anımsamasını istiyorsanız; tercihiniz neden bir saat olmasın. Ayrıca gözünü şık saatinden alamayacağı için buluşma saatlerinizi hiç kaçırmayacaktır. :) Size fikir verebilecek bir kaç saat modeli aşağıdadır, inceleyebilirsiniz. 




Emporio Armani
AR5905
1.257,15 tl




Guess 
GUW0244G3
628,15 tl






Emporio Armani
AR5950
1.257,15 tl

Guess GUW0243G2 
849,15 tl


Tercih edilebilecek diğer seçenekler de fikir vermesi amacıyla aşağıda sizler için sıralanmış durumdadır.
  • Ceket
  • Kazak
  • Gömlek
  • Hırka
  • Mont
  • Homewear 
  • Ayakkabı 




ZARA
SHORT CROSSOVER TRENCH COAT


Massimo Dutti
Blazer

Mudo Collection


H&M

H&M David Beckham Body Wear

Jack & Jones
Green Orig Hırka

Cazador


Hotiç


            Sevgiyle kalın...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder