19 Ocak 2014 Pazar

2014 İlkbahar Yaz Trend Rengi 'PARLAK ORKİDE'


Merhabalar,

       
        2014' ün serin günlerin de yaza şimdiden trendleri bilerek hazır olmaya ne dersiniz...

        Pantone yılın rengini PARLAK ORKİDE (radiant orchid) olarak ilan etti. Morun bu büyüleyici ve egzotik tonuna ünlü markalar ve tasarımcılar ilkbahar yaz koleksiyonlarında büyük yer verdi. Bunlardan bazıları; Max Mara, Vivienne Westwood, Missoni, Dsqquared2, Akris, Vivienne Westwood. Parlak orkide rengi modanın ve hayatın her köşesine etki ederek kozmetik markalarından Bobbi Brown ve Mac' in de  gözdesi oldu.
    
       'Bu rengin hepimizi yenilenmeye, yaratıcı olmaya ve özgünlüğe teşvik edeceğini düşünüyorum' diyor Pantone' nin yönetici direktörlerinden Learrice Eiseman. Hayal gücünü ateşleyen parlak orkide rengi sizlerle... 



                                                        
          Parlak orkide renginin büyüsüne ünlü isimler şimdiden kapıldılar bile..

Amy Adams

Jena Melone                             Kristen Bell

      
                                           Odette Yustman                                Rumer Willis


          Michelle Obama' nın da parlak orkide yani morun bu iddialı tonunu sıkça tercih ettiğini görüyoruz. First lady giyim tarzıyla ve moda anlayışıyla pek çok kez en iyi giyinenler listelerinde yer aldı.

          2014 İlkbahar yaz sezonunda ilham verici parlak orkide rengini modanın her alanında tekstil, kozmetik ve aksesuarlarda oldukça sık göreceğiz. 


Gucci İlkbahar/Yaz 2014
           Victoria Beckham, Tory Burch, Gucci, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Salvatore ferragamo, Mulbbery, Rebecca Minkoff ve bir çok marka 2014 ilkbahar yaz çanta koleksiyonlarında bu cazibeli rengi kullandı.





Bayanların vazgeçilmezi ayakkabılarda da morun ışıltılı tonunu çokça görüyoruz. Bunu kullanan Tom Ford, Fendi, Manolo Blahnik, Balenciaga, Alexandre Birman' ın tasarımları gerçekten etkileyici.



          Şimdiden gardırobunuza bu ilham verici parlak orkide renginden parçaları edinmenizi tavsiye ederim...


Sevgiler,
 Moda Kahini






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder